pcuk.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

MIJN RADIO

 
Ha!
Ha! Dit is het eerste  logje waarvan ik niet weet in welke rubriek ik het moet plaatsen: Esther of Puck. Betekent dat dat ik nu al de balans heb gevonden die ik voor mezelf wenste? Dat zou fijn zijn. Ik heb dan ook precies niks te vertellen hoor. En dat is ook fijn. Ik houd wel van die doodnormale januari, heb ik ontdekt. Lekker bikkelen, booschappen doen, vroeg opstaan om te gaan werken, wat klusjes doen.
Puck heeft ineens bedacht dat ze nog even de tijd heeft om de puber in huis uit te hangen, en doet dat dan nu dus vol overgave. Man-o-man, waar is mijn lieve rustige meisje gebleven? Ze eist, snauwt, zoekt ruzie en probeert de schuld vervolgens bij een ander te leggen. Tegelijkertijd is ze ook best knuffelbaar en toegankelijk. Kan me niet herinneren dat dat bij een echte puber ook is, maar ik hoop het maar.
Nog wat foto's van de kerstvakantie. Een collega van me kwam op bezoek en nam haar kindje mee. Leuk!
Kleien en kleuren met papa.
 
Ik log niet zo vaak meer he? Ik twitter wel! Je kunt ze in de kolom rechts lezen als je zelf niet twittert. En anders volg je me gewoon!

Reacties

Martine op 19-01-2010 12:48
Ik volg je. Overal. ;-) En om mijn reactie helemaal een 'stalkerig' tintje te geven: het lijkt me leuk om ook eens koffie bij jou te drinken. LOL :D Wie weet, ooit. Jammer dat we niet bepaald dicht bij elkaar in de buurt wonen.
Esther op 19-01-2010 13:35
@Martine Dat lijkt me ook leuk! Ben ook erg benieuwd naar Jesse en vooral natuurlijk Eva in het echt. Misschien ben ik dan wel genezen ;) Jullie zijn welkom hoor!
geartsje op 19-01-2010 21:15
Een goed teken toch, dat ze bij jullie durftte experimenteren?
 
En anders plak je d'r toch maar gewoon achter het behang.
Martine op 20-01-2010 13:48
;-) Wie weet, ooit! Nederland is op zich een klein land, dus een ontmoeting is nou ook weer niet zó moeilijk te organiseren. :D
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl