pcuk.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

MIJN RADIO

 
Goed dan. Iets over 2009.
Geïnspireerd door de logs die ik her en der lees, schrijf ik ook iets over 2009.
 
Het jaar waarin:
-  ik qua persoonlijke ontwikkeling een enorme sprong maakte, en eindelijk besefte dat ik ook heus iets te bieden heb. Nog elke dag ben ik daar dankbaar voor, en pluk ik er de vruchten van. Dat mag ook wel na 35 jaar ploeteren.
-  Puck drie werd en het daar in de maanden ervoor en in de maanden erna constant over had. Mental note: het woord 'vier' voorlopig vermijden!
-  we een school voor Puck kozen.
-  ik een groot borduurproject afmaakte, dat er al precies zeven jaar lag. Daardoor is er ineens ruimte in het creatieve deel van mij gekomen. Voordat ik dat ga vullen met nieuwe bestaande patronen, maak ik even pas op de plaats. Wat wil ik en vooral: wat wil ik niet? Wil ik, nu ik ineens tijd heb, de sprong wagen en inderdaad zelf gaan ontwerpen?
-  ik begon met quilten. Onee, dat was vorig jaar september. Nou ja, maakt niet uit. Ik ben er blij mee, deze hobby. Het bevredigt voor een deel mijn behoeften op het gebied van geometrie.
-  ik eindelijk promotie kreeg in mijn nog redelijk nieuwe baan. De vaste aanstelling binnen een half jaar was al een fijne opsteker; voor de promotie heb ik echt moeten knokken. Soms kwamen er in dat proces wel weer twijfels: kan ik het eigenlijk wel? Maar ik ben goed, en ik word steeds beter.
-  Hans in de laatste week van het jaar een sollicitatiebrief verstuurde. Yikes!
-  ik begon met de Delta-cursus van onze kerk, en ook wat vrijwilligerswerk deed voor de kerk. Wordt hopelijk vervolgd.
-  ik ineens, tijdens een week ziek thuis op de bank, het plan opvatte om een boek te gaan schrijven over het ontzien van het milieu.
-  ik van een goede vriendin een uitnodiging kreeg voor bijeenkomsten over geweldloze communicatie. Mindfulness is uit, geweldloosheid is in?
 
Tsja. En dan nu niets over 2010 hoor. Alleen dat ik hoop dat ik een goede balans zal vinden. En dat het de mensen om wie ik geef goed zal gaan. Dat we als gezin gezond en bijelkaar zullen blijven. En meer van dat soort klefheid. Dag!

 

Reacties

Martine op 01-01-2010 13:06
Wat leuk om te lezen! Oh, ga je een boek schrijven? Hou me op de hoogte!
Novy op 05-01-2010 22:31
Ja, klef hoor :). Klinkt goed. Succes met je boek!
miek op 10-01-2010 15:10
Zo hé. een plan opvatten is al heel wat anders dan er 'aan denken'. Ben benieuwd!
Wat goed van je baan, en al die andere dingen... 2009 was een goed jaar voor je. 2010 nog beter!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl